Zadzwoń do nas +48 222 923 222

Ekogroszek

Węgiel do kotłów z podajnikiem

  • 1000kg
  • 25kg
849
kup teraz!

Koszty dostawy:

Przesyłka kurierska0
Przesyłka kurierska pobraniowa0
Co to jest Gwarancja Suchości Węgla?

Strona 1 z 4

Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Dodano przez Bartosz
2 sty 2017
cena dobra
jakość dobra
7 z 43 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez KIBIC
28 cze 2016
W trybie kotla letnia praca sprawdza się bardzo dobrze. Kalorie w porządku, nieduzo ale do grzania wody użytkowej w sam raz – zużycie naprawdę minimalne kilka kilogramow na dobe przy nielimitowanym upływie wody. Pelny zasobnik wystarcza mi na miesiąc, czasem dluzej. Atrakcyjna cena i zadnych klopotow ze spalaniem.
32 z 43 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez rafik
8 mar 2016
Z facebooka wiem o akcji negocjacji. Ponegocjowalem i pare groszy zostało w kieszeni. Fajnie ze jest taka opcja, pewnie nie za długo potrwa. Co do jakości wegla nei ma się co czepiac, bo bywalo slabo. Widze ze wychodzicie na prosta i dabcie o dobra jakosc. To się ceni dlatego z uporem maniaka powracam do was.
22 z 41 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez marco
17 lut 2016
Szalu nie ma – mam nadzieje ze opublikujecie mój komentarz. Pluje sobie w brode ze nie kupiłem latem – wtedy jest najprawde fajny. Jak dla mnie ten z zimowej dostawy za bardzo wilgotny. Suma summarum da się nim palic –ale wole ten z lata. Oceniam dość srogo 3 gwiazdki.
56 z 67 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez JAN
3 lut 2016
Cena dobra, węgiel spełnił moje oczekiwania. Polecam.
32 z 51 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Ryszard
26 sty 2016
Węgiel jest ok za tą cenę, przy dobrych ustawieniach nawet mało popiołu i sadzy. Niestety ostatnio otrzymałem w lecie węgiel wilgotny, nawet mokry, że do tej pory muszę po załadunku jednej porcji otwierać worki na drugi wsad ok trzy dni aby przesuszyć węgiel. Ogólnie jest (oprócz wilgotności, a właściwie wody w węglu) ok. Waga, pakowanie, dostawa - super.
26 z 36 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Palacz
19 paź 2015
Eko w stosunku cena do jakości wypada bardzo dobrze . Kupuje 3 sezon i tu szacunek za poprawienie jakości wegla , odsiewu i opakowań . Polecam
31 z 38 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Dariusz
13 paź 2015
Węgiel super pali się bardzo lekko wilgotny,tylko dostawa 43km idzie równo tydzień czasu od momentu zapłacenia
30 z 42 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Tomasz
27 sie 2015
Ten węgiel nadaje się tylko na lato do podgrzewania wody. Zimą się szybko spala. Lepiej w okresie grzewczym kupić ,,sowe".
23 z 49 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Zębiec 25 KW
25 sie 2015
cena dobra
jakość dobra
zawartość popiołu bardzo mała
spieków brak
worki genialne
palety świetnie opakowane
logistyka szybka
kontakt wyśmienity
stronka super
rabaty i akcje promocyjne EXTRA

Jeśli ktoś chce więcej niech tu nie kupuje !!!
41 z 56 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie

Napisz opinię

Opinie o produktach mogą dodawać jedynie nasi klienci. Prosimy o zalogowanie się lub utworzenie konta.