Zadzwoń do nas +48 222 923 222

Ekogroszek wysokoenergetyczny

Węgiel do kotłów z podajnikiem

  • 1000kg
  • 25kg
949
kup teraz!

Koszty dostawy:

Przesyłka kurierska0
Przesyłka kurierska pobraniowa0
Co to jest Gwarancja Suchości Węgla?

Strona 1 z 2

Strona:
  1. 1
  2. 2
Dodano przez Kordek
30 maj 2016
Po wysypaniu wegla z worka wrażenie bardzo pozytywne: wilgotny ale bez przesady (nareszcie zasobnik nie robi się w środku mokry) i bez miału (tylko znikome ilości które się zawsze obtłuką), pali się świetnie, popiół bardzo ładny.
51 z 62 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez diegos
22 mar 2016
Udało mi się trochę przyciac koszt, bo ponegojowalem przez telefon. Otrzymalem na moja dość spora dostawe taki upust jaki chciałem. Pani w telefonie ostro walczyla ale moje argumenty były solidne. Fajnie ze się udało czekam na dostawe jeszcze tańszego opalu. Sam wegiel calkiem ok. w niektorych workach troche za mokry - bylo ich kilka.
31 z 42 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Adam
16 lut 2016
Nie jest źle. Choć węgiel jest mokry choćby go polali wodą ( i pewnie przez to są duże spieki ).

Temp. na kotle 53 s - i jest w miarę utrzymywana.

Może było by lepiej gdyby był suchy, ale to nie lato.

16 z 43 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Henryk
26 sty 2016
Kupuję węgiel od paru lat. Wysoko oceniam dostawę.Kurier stara się dopasować z terminem do mojego czasu.Jeżeli chodzi o jakość węgla to jest ok, ale często jest mokry. To ma na pewno wpływ na zużycie, no i mam dużo zbryłowanej zgożeliny,a mało drobnego popiołu. Palę ekogroszkiem w czerwonych workach.
31 z 39 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez BArter
19 paź 2015
Jako konkurencja przyznać wszak dziś musze ze przez sukces tego wegla przeżywamy katusze . Macie fajne worki , wegiel niesamowity i do tego transport bardzo przyzwoity . Pewnie rano bedzie bolała mnie głowa ale szacunek dzis wielki i nisko ma głowa .
14 z 41 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Tomasz
27 sie 2015
Super węgiel !!!
Pale nim od paru sezonów i nie mam najmniejszych problemów. Kaloryczność odpowiednia, mało popiołu i do tego w niska cena.
Ogólnie godny polecenia.
33 z 53 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez PUCHACZ
25 sie 2015
SOWA DAJĘ RADE , ALTERNATYWA DLA PIEKLORZA
15 z 32 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Andrzej
20 maj 2015
Dostawa ok węgel suchy znikome ilości miału kupiłem 1tone domawiam jeszcze jedną
45 z 58 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Zbigniew
27 lut 2015
Właśnie kończę spalanie 3 ton ekogroszku SOWA, domawiam jeszcze 1 tonę. Pali się dobrze, a co najważniejsze - jest naprawdę czysty, tzn bez dodatków typu kamienie, śruby, itp.Po spaleniu 25 kg zostaje ok. 1/2 - 2/3 wiaderka popiołu pół na pół z niewielkimi spiekami - w normie. Węgiel na paletach elegancko zapakowany, worki mocne i czyste, jak ze sklepowej półki, wilgotność w normie, Dostawa przez Pocztę Polską w terminie, elegancko - jedyny problem, to zbyt niskie wózki paletowe (były dwa typy) - nie zdały egzaminu na lekko nierównym terenie. Życzyć sobie trzeba takich dostaw!
33 z 63 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Wiesław
13 paź 2014
Ekogroszek całkiem dobry. Jestem mile zaskoczony.
Z dostawą żadnych problemów. Poczta Polska spisała się na
medal. Oby tak w przyszłym roku.
46 z 66 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie

Napisz opinię

Opinie o produktach mogą dodawać jedynie nasi klienci. Prosimy o zalogowanie się lub utworzenie konta.