Zadzwoń do nas +48 222 923 222

Węgiel orzech wysokoenergetyczny

Do pieców tradycyjnych

  • 1000kg
  • 25kg
1099
kup teraz!

Koszty dostawy:

Przesyłka kurierska0
Przesyłka kurierska pobraniowa0
Co to jest Gwarancja Suchości Węgla?

Strona 1 z 1

Dodano przez Sylwia
25 paź 2015
Węgiel jest idealny dla mnie- dobrze nagrzewa,wygodny w użyciu,popiołu minimum. Jestem bardzo zadowolona i kupiłam go ponownie:)
40 z 52 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Andrzej
4 lut 2015
Zamówiony parę dni temu, a dziś rano przetestowany.
Piec Camino 3/5 pięknie na nim chodzi, chwila moment 80C na zegarze. Węgiel z wyglądu ładny i ma moc :-)

Paleta ładnie zapakowana, szybko i czysto wniesione, złożone w kotłowni - te worki to super wygoda.
I na pewno jest tyle co kupiłem, a nie 100kg mniej jak w niektórych składach :-)
Sklep Taniopal.pl zyskał kolejnego stałego klienta.
20 z 34 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Henryk
7 sty 2015
W 2014 zakupiłem 4 tony węgla w tym 1 tonę niskokalorycznego do pieców tradycyjnych był tak jak w opisie niskokaloryczny i dużo popiołu ,następnie kupiłem 3 tony wysokokalorycznego i obecnie już go dopalam jest dobry ale nie rewelacyjny ,w niektórych workach dużo miału a po spaleniu około 30% popiołu.Mam dmuchawę i sterownik ale nie wpływa to na ilość popiołu.
38 z 63 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Paweł
7 sty 2015
POLECAM... TO JEST WĘGIEL, KTÓRY NAPRAWDE SZYBKO DAJE DOBRE CIEPŁO I DOBRZE SIE PALI... , NAWET WORKI MAJA PRAKTYCZNA "RĄCZKE" DO SZYBKIEGO TRANSPORTU ZE SCHOWKA DO KOTŁOWNI...
40 z 50 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Krzysztof
29 gru 2014
Węgiel zakupiłem w lipcu 2014 roku, 3 tony, niestety trafił mi się dość wilgotny (już na palecie folia była mocno zaparowana, a po workach spływała woda), część worków nawet teraz otwieranych pod koniec grudnia jest w środku wilgotna, pomimo przechowywania w składziku przy kotłowni gdzie jest ciepło i sucho, także ilość miału w niektórych workach jest znaczna.
Ogólnie węgiel fajnie się pali, nie zbryla i szybko podnosi temperaturę wody do założonej, ale z uwagi na wymienione wyżej mankamenty zastanowię się przed ponownym zakupem, choć wygoda w porównaniu z węglem kupowanym luzem jest znaczna.
25 z 35 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Adam
26 maj 2014
najpierw kupiłem miał wysokoenergetyczny a następnie orzech wszystko w porządku. Dostawa w kilka dni. worki wytrzymałe- polecam
53 z 68 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez małgorzata
8 kwi 2014
najlepszy węgiel jaki mieliśmy:) polecam z czystym sumieniem. Teraz nam sie skończył i obecnie czekamy na jakąś promocję, ale na pewno kupimy:)
55 z 72 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Edi
28 mar 2014
Orzech fajnie wygląda ma odpowiednia wilgotność, tak na oko po rozerwaniu worka. Dym nie cuchnie i jest w miare przezroczysty co swiadczy o jakości wegla. Już w 100 % przekonałem się do pakowanego – to duza wygoda i gwarancja jako takiej czytostosci.
53 z 69 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie

Napisz opinię

Opinie o produktach mogą dodawać jedynie nasi klienci. Prosimy o zalogowanie się lub utworzenie konta.