Do końca promocji pozostało:
dni godzin minut sekund
Zadzwoń do nas +48 222 923 222

Ekogroszek Niedźwiedź

Węgiel kamienny do kotłów z podajnikiem

Waga palety
1000kg
Waga opakowań
25kg
958
kup teraz!

Strona 1 z 1

Dodano przez Grzegorz
10 kwi 2020
Kupuję od kilku miesięcy i polecam. Świetnie się spala, sam popiół w popielniku. Drobny i suchy, a do tego mocne worki.
1 z 1 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Marian
18 lut 2020
Proszę wziąć pod uwagę starsze osoby i rozważyć workowanie po 15 kg.
0 z 1 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Joanna
28 sty 2020
Pierwsza paleta przyjechała bardzo sucha. Ekogroszek spalał się bardzo dobrze. Popiołu w rozsądnej ilości. Energetyczność bym jednak oceniła na lekko mniej, ale nie ma tragedii. Nie ma kamieni. A więc zamawiam drugą :)
2 z 2 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Radoslaw
18 wrz 2019
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Ekogroszek suchy i bardzo polecam. Cena Ok .
6 z 7 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Agata
27 sie 2019
Ma moc !!! cena trochę wysoka ale jaka jakość taka cena .
4 z 4 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Maria
17 sie 2019
Wygodnie szybko profesjonalnie . Eko bardzo dobrej jakości nie ma żadnych problemów ze spalaniem .
5 z 6 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Staszek
2 sie 2019
Nie mam zarzutów, przesyłka dotarła z lekkim opóźnieniem, za to duży plus za cenę i jakość.
Ekogroszek super , suchy , malutko popiołu i co najważniejsze zero spiekania .
4 z 4 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Ola
29 lip 2019
Kilka lat temu słyszałam jakąś negatywną opinie, dlatego nie zamawiałem od nich. Ale od zeszłego roku zaczęli tam zamawiać wszyscy znajomi to też zamówiłem, bo ceny naprawdę dobre. I jestem zadowolony. Jak na taką cenę - super jakość!
4 z 5 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez SSL
9 lip 2019
Lepszego w życiu nie miałem , popiołu jak z pelletu , nie spieka , zero kamienia i suchy .
6 z 10 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie
Dodano przez Niedźwiedź
25 cze 2019
Polecam
14 z 19 osób uznało tą opinię za pomocną
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak   Nie

Napisz opinię

Opinie o produktach mogą dodawać jedynie nasi klienci. Prosimy o zalogowanie się lub utworzenie konta.

Co stanie się jeśli ekogroszek będzie mokry?
Woda jest ważna ale jej nadmiar w podajniku kotła retortowego w perspektywie czasu może spowodować...
Jak efektywnie spalać ekogroszek?
Efektem nieumiejętnego palenia jest nieoptymalne wykorzystanie kaloryczności węgla, a tym samym zużycie jego większej ilości.